Α.Σ.Π ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Εκδήλωση του Τμήμα Σκακιού

Ο Α.Σ.Π ΚΤΗΣΙΦΩΝ συνδιοργάνωσε με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολειού Παιανίας με μεγάλη επιτυχία το 3ο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού το Σάββατο 15/03/14 στο 1ο δημοτικό σχολειό Παιανίας.
Περισσότεροι από 60 μαθητές έλαβαν μέρος σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση - η όποια πραγματοποιήθηκε 3η συνεχόμενη χρόνια - σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης του σκακιού στους μαθητές όλων των σχολείων της πολύς μας.
Σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος απονεμηθήκαν διπλώματα ενώ το 10% των νικητών με την καλύτερη βαθμολογία προκρίθηκε στην επομένη φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.
Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για την συμμέτοχη και την προσπάθεια τους!!!
Επίσης ευχαριστούμε τον διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολειού ΚΟ Ευθ. Σταμούλη καθώς επίσης τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον πρόεδρο του ΚΟ Δημ. Γιαννακη για την ζέστη φιλοξενία στο σχολειό.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε την προπονήτρια του τμήματος σκακιού του συλλόγου μας κα Ντίνα Σερέτικη για την εξαιρετική της δουλεία και προσπάθεια!!!

Κοινοποίηση της ανάρτησης

Σχετικά με εμάς

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας Κτησιφών ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να αναπτύξει σε οργανωμένο επίπεδο την εκμάθηση των αθλημάτων της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης (Basket και Volley αντίστοιχα) καθώς και να προωθήσει τους αθλητές του σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Με έδρα του το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας (τέρμα Αγίας Τριάδος), χωρητικότητας 500 θέσεων, ο Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές αθλητικές στιγμές στους αθλητές και τους φιλάθλους του, αλλά και ένα πολύτιμο κοινωνικό έργο.