Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Π. Κτησιφών

Με βαθύτατη οδύνη, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή, ο Πρόεδρος του συλλόγου μας και πολυαγαπημένος φίλος, Παναγιώτης Ράπτου.
Η κοινωνία της Παιανίας, θα είναι πλέον φτωχότερη γιατί έχει χάσει ένα συμπολίτη που εδώ και χρόνια, με αστείρευτη αγάπη και πάθος, προσέφερε στον τομέα του αθλητισμού της πόλης μας σημαντικό έργο. Ένα από τα επιτεύγματα του εκτός από την προπονητική του δράση ήταν η δυνατότητα επικοινωνίας με τα παιδιά και τους γονείς όπως και η διαμόρφωση αξιών και χαρακτήρων.
Οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι αθλητές του συλλόγου θα τον θυμούνται πάντα για τον ηθικό, ήπιο και συνεργάσιμο χαρακτήρα του και την αδιάκοπη προσπάθειά του, να δημιουργεί και να υλοποιεί νέες ιδέες.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και πενθούμε και εμείς μαζί τους.
Τιμούμε τον πρόεδρό μας και θα συνεχίσουμε το έργο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Π. Κτησιφών

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Π. Κτησιφών, ανακοινώνει ότι λόγω του πένθους, αύριο, Δευτέρα (22/2/2016) δεν θα πραγματοποιηθεί καμιά αθλητική δραστηριότητα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης

Σχετικά με εμάς

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας Κτησιφών ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να αναπτύξει σε οργανωμένο επίπεδο την εκμάθηση των αθλημάτων της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης (Basket και Volley αντίστοιχα) καθώς και να προωθήσει τους αθλητές του σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Με έδρα του το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας (τέρμα Αγίας Τριάδος), χωρητικότητας 500 θέσεων, ο Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές αθλητικές στιγμές στους αθλητές και τους φιλάθλους του, αλλά και ένα πολύτιμο κοινωνικό έργο.