ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΚΑΚΙ 2016 - 2017

«ΜΑΘΕ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚΑΚΙ». Αρχίζουν οι εγγραφές για άλλη μια από τις αθλητικές δραστηριότητες του ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ. Φέτος ο σύλλογος δημιουργεί επιπλέον αγωνιστικό τμήμα και τμήμα ενηλίκων Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλητές μπορούν να ενημερωθούν και να εγγραφούν στη γραμματρεία, στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ, καθημερινά απο σήμερα και ώρα 17:30 εως 21:00.
Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, οι γονείς και αθλητές θα συναντηθούν με τον προπονητή τους στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Παιανίας ( Βασ.Φρειδερίκης 2, 1ος όροφος) και θα καταταχθούν σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων στο σκάκι.
Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 8 Οκτωβρίου.
Καλή αθλητική χρονιά.

Κοινοποίηση της ανάρτησης

Σχετικά με εμάς

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας Κτησιφών ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να αναπτύξει σε οργανωμένο επίπεδο την εκμάθηση των αθλημάτων της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης (Basket και Volley αντίστοιχα) καθώς και να προωθήσει τους αθλητές του σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Με έδρα του το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας (τέρμα Αγίας Τριάδος), χωρητικότητας 500 θέσεων, ο Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές αθλητικές στιγμές στους αθλητές και τους φιλάθλους του, αλλά και ένα πολύτιμο κοινωνικό έργο.