ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ 2016

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση στη φετινή γιορτή λήξης των γυμναστικών και χορευτικών προγραμμάτων του ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ, που έγινε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στο κλειστό στάδιο του Δήμου Παιανίας ,
Εκατοντάδες θεατές, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό το πλούσιο και φαντασμαγορικό θέαμα που προσέφεραν οι αθλήτριες μας. Ο κόσμος με το ζεστό του χειροκρότημα και την ενθουσιώδη παρουσία του επιβράβευσε την προσπάθεια των κοριτσιών αλλά και των προπονητριών που σαν αποτέλεσμα είχε την παρουσίαση ενός άρτιου και από τεχνικής αλλά και καλλιτεχνικής άποψης θέαμα.
Η τελετή έκλεισε με την απονομή Διπλωμάτων Συμμετοχής και ενός τριαντάφυλλου όπως αξίζει στα υπέροχα κορίτσια του συλλόγου μας. Το Δ.Σ. και οι προπονητές ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε θερμά την εκδήλωση μας και τους αθλητές που μας εμπιστεύονται.
Ολοι αναχώρησαν με μια ευχή, την επανάληψη τέτοιων μοναδικών εκδηλώσεων και την επόμενη χρονιά.

Κοινοποίηση της ανάρτησης

Σχετικά με εμάς

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας Κτησιφών ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να αναπτύξει σε οργανωμένο επίπεδο την εκμάθηση των αθλημάτων της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης (Basket και Volley αντίστοιχα) καθώς και να προωθήσει τους αθλητές του σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Με έδρα του το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας (τέρμα Αγίας Τριάδος), χωρητικότητας 500 θέσεων, ο Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές αθλητικές στιγμές στους αθλητές και τους φιλάθλους του, αλλά και ένα πολύτιμο κοινωνικό έργο.