ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αθλητές, γονείς, προπονητές, παράγοντες, η Δημοτική Αρχή και φίλοι του συλλόγου μας, που με το θερμό τους χειροκρότημα ζέσταναν την καρδιά όλων μας.
Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος Δημήτρης Μαυρίδης στην οποία έκανε αναδρομή της ιστορίας του Συλλόγου από την δημιουργία του μέχρι σήμερα, επισημαίνοντας το συμαντικό ρόλο έπεξαν στη πορία αυτή οι εθελοντές και φίλων του.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση των κ. Δ. Κρόκου, Π. Σιδέρη, Δ. Αλεξίου, Π. Χριστοφορίδη Τ. Βασιλόπουλο, ανθρώπων που προσέφεραν ανιδιοτελώς στο σύλλογό μας από διάφορες θέσεις. Συγκινητικός ήταν και ο χαιρετισμός της Γιούλης Ράπτου που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα στη μνήμη του συζήγου της Παναγιώτη Ράπτου.
Στη συνέχεια έγινε προβολή με τα δρώμενα της χρονιάς που πέρασε και η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του Κτησιφώντα και τον Δήμαρχο Παιανίας.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!!

Κοινοποίηση της ανάρτησης

Σχετικά με εμάς

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας Κτησιφών ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να αναπτύξει σε οργανωμένο επίπεδο την εκμάθηση των αθλημάτων της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης (Basket και Volley αντίστοιχα) καθώς και να προωθήσει τους αθλητές του σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Με έδρα του το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας (τέρμα Αγίας Τριάδος), χωρητικότητας 500 θέσεων, ο Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές αθλητικές στιγμές στους αθλητές και τους φιλάθλους του, αλλά και ένα πολύτιμο κοινωνικό έργο.